Een persoonlijke, respectvolle en betaalbare uitvaart 
 
 

Dementievriendelijke uitvaartzorg


Bij Sociale Uitvaartzorg begrijpen we dat elke persoon uniek is, inclusief degenen die te maken hebben met dementie. We streven ernaar om onze diensten aan te passen aan de behoeften van individuen met dementie en hun families, om hen te ondersteunen tijdens de emotionele  periode.


Door de training Dementievriendelijke Uitvaartverzorger te volgen, heeft John Jansen een diepgaand begrip ontwikkeld van de specifieke behoeften van mensen met dementie en de beste benaderingen om hen te ondersteunen. Met zijn opgedane kennis en empathie biedt John een zorgzame en respectvolle benadering aan onze cliënten en hun dierbaren.


Bij Sociale Uitvaartzorg streven we ernaar om een omgeving te creëren waarin mensen met dementie zich veilig en begrepen voelen. We werken nauw samen met familieleden en zorgverleners om ervoor te zorgen dat de uitvaartceremonie en alle bijbehorende aspecten voldoen aan de unieke wensen en behoeften van elke individuele cliënt.


We zijn er trots op dat John Jansen de training Dementievriendelijke Uitvaartverzorger heeft afgerond en we blijven ons inzetten om uitvaarten aan te bieden die zorgzaam, respectvol en aangepast zijn aan de persoonlijke situatie van mensen.