Een persoonlijke, respectvolle en betaalbare uitvaart 
ieder mens verdient een waardig afscheid
 

Informatie over Sociale Uitvaartzorg


Mijn naam is John Jansen en ik ben initiatiefnemer van Sociale Uitvaartzorg Nederland.


Mijn motivatie om Sociale Uitvaartzorg Nederland te starten was dat een uitvaart voor ieder mens betaalbaar moet zijn. Een betaalbare uitvaart doet niets onder aan een dure uitvaart. 


Sociaal gaat over menselijke interactie, relaties en de manier waarop we ons verbinden met anderen in onze directe omgeving en in de bredere samenleving. Het impliceert het vermogen om empathie te tonen, samen te werken en bij te dragen aan een positieve sociale omgeving.


Uiteraard zijn wensen voor een uitvaart heel divers en overal hangt een prijskaartje aan, maar ik kan u garanderen dat wij betaalbaarder zijn dan de reguliere uitvaartbedrijven zoals DELA, Monuta en Yarden.


Heeft u een verzekering? Dan kunt u ook bij ons terecht om de uitvaart te laten verzorgen. Neem contact met mij op om de wensen te bespreken.


Ook als er geen nabestaanden zijn kan ik de uitvaart uitvoeren en verzorgen.

Benieuwd wat Sociale Uitvaartzorg Nederland voor u kan betekenen? U kunt ons voor al uw vragen op werkdagen bereiken op telefoonnummer: 085-0608988. 


Voor het melden van een overlijden zijn wij op dit zelfde nummer 24 uur per dag bereikbaar.


Als uitvaartverzorger sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister uitvaartverzorgers. Tevens is Sociale Uitvaartzorg Nederland aangesloten bij Eerlijke Uitvaarten.


Heeft u een specifieke vraag aan mij? Mail mij dan en klik op de button hieronder.Mail John