Een persoonlijke, respectvolle en betaalbare uitvaart 
ieder mens verdient een waardig afscheid
 

Sociale Uitvaartzorg, een sociaal gezicht binnen de uitvaartbranche

 

Welkom bij Sociale Uitvaartzorg

"Sociaal" staat bij Sociale Uitvaartzorg voor aandacht voor anderen hebben, empathie tonen en staat voor medemenselijkheid. 


Met dit uitgangspunt verzorgen wij voor u een persoonlijke, respectvolle en betaalbare uitvaart. 


Dat een uitvaart niet duur hoeft te zijn, dat bewijzen wij inmiddels al zes jaar. Wij verzorgen uitvaarten die past bij de overledene en nabestaanden in heel Gelderland. Ook wanneer er een verzekering is van bijvoorbeeld DELA, Monuta of Yarden kan de uitvaart door ons worden verzorgd. Wij handelen kosteloos en rechtstreeks af met de verzekeraar.


Doordat wij de kosten laag houden kunnen wij ook van grote betekenis zijn voor mensen met een klein budget. Een overlijden brengt immers al genoeg emotie en zorgen met zich mee.

Bij Sociale Uitvaartzorg kunt u terecht voor zowel crematie als begrafenis. Wij bieden persoonlijke ondersteuning vanaf het moment van overlijden tot op de dag van de uitvaart. Maar ook na de uitvaart staan wij voor u klaar.

Ook verzorgen wij de uitvaart indien er geen nabestaanden en of opdrachtgever voor de uitvaart is. Bij leven kunt u uw wensen bij Sociale Uitvaartzorg vast laten leggen. Tevens verzorgen wij uitvaarten voor een aantal gemeentes en voor mensen met een bijzondere bijstand.
Wat doet Sociale Uitvaartzorg Nederland


Sociale Uitvaartzorg verzorgd betaalbare uitvaarten. Dat een uitvaart duizenden euro’s moet kosten kunnen wij weerleggen. 


Wij werken niet met uitvaartpakketten. Elk mens is uniek en zijn of haar afscheid ook en dat vraagt om een persoonlijke benadering en begeleiding. U kunt bij ons terecht voor alle vormen van afscheid nemen: een stille crematie, een uitvaart vanuit huis of op een bijzondere plek, overdag of in de avond. Heel veel is mogelijk. Samen met u kijken we naar de vele mogelijkheden en uw wensen. 


Sociale Uitvaartzorg is aangesloten bij Eerlijke Uitvaarten. 


Wij werken transparant en de tarieven die wij u verstrekken zijn de tarieven waarvoor wij de uitvaart voor u verzorgen. 

Er komen geen facturen achteraf.

 

U kunt bij Sociale Uitvaartzorg al terecht voor een volledige en ontzorgde crematiedienst voor € 1.950,--. 

 

Bezoek onze website voor meer informatie of neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te spreken.