Voorwaarden

Sociale Uitvaartzorg Nederland verzorgt persoonlijke, respectvolle en betaalbare uitvaarten. Zowel een crematie als een begrafenis.
Deze uitvaarten kunnen wij voor een lage prijs aanbieden door gebruik te maken van diversen crematoria, rouwcentra,  begraafplaatsen en leveranciers.
De wensen van de overledene en nabestaanden staan op de eerste plaats. Aan de hand van deze wensen kunnen wij samen kijken wat de mogelijkheden zijn om te komen tot een waardig afscheid.

Keuze van crematorium of begraafplaats

Door samen te kijken naar de mogelijkheden, kan het zijn dat de uitvaart in een andere plaats zal plaatsvinden dan de dichtsbijzijnde crematorium of begraafplaats.

Keuze van een uitvaartkist

Er is een grote keuze aan uitvaartkisten welke allemaal te leveren is door Sociale Uitvaartzorg Nederland. De basis uitvaartkist welke Sociale Uitvaartzorg Nederland in haar pakketten hanteert, kunnen altijd vervangen worden door een ander model/type.

Betaling van de uitvaart

Om de kosten van de uitvaart betaalbaar te houden, dienen de kosten van de uitvaart vooraf voldaan te worden. Dat kan door middel van een overmaking via de bank of een contante of pinbetaling.
Wanneer er sprake is van een verzekering, dan neemt Sociale Uitvaartzorg Nederland de polis mee om te zorgen dat de verzekeraar tot uitkering komt.
Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek kunt u contact met ons opnemen.
Een voor regeling van de uitvaart is kosteloos en geeft u inzicht in de mogelijkheden wat Sociale Uitvaartzorg Nederland u kan bieden.
Wij kunnen u ook van dienst zijn als u verzekerd bent.
Neem vrijblijvend contact met ons op
crematie.arnhem