Betaalbare uitvaartzorg

Een overlijden van een dierbare of een verwacht overlijden brengt veel emotie met zich mee. Verdriet van loslaten en verlies. Vaak komen er extra zorgen bij als er een klein budget is voor de uitvaart. Mensen hebben nog steeds het idee dat een uitvaart erg kostbaar is. De kosten kunnen ook oplopen geheel afhankelijk van de wensen. Maar een persoonlijke en respectvolle uitvaart kan ook betaalbaar zijn.

Wanneer er een dierbare is of komt te overlijden, is er veel verdriet en zorgen. Zorgen nemen toe als er maar weinig of geen budget beschikbaar is voor de uitvaart.

Niet iedereen beschikt over voldoende financiële middelen voor een uitvaart, maar wil er toch op een respectvolle manier afscheid genomen worden. Daarom is er Sociale Uitvaartzorg.

Op die manier kunt u ook met een beperkt budget waardig afscheid nemen van een dierbare.

Wanneer er een verzekering is om de kosten geheel of gedeeltelijk te betalen dan handelt Sociale Uitvaartzorg dat rechtstreeks af met de verzekeraar, u heeft daar geen omkijken naar.

Wanneer er helemaal geen financiële middelen of verzekering is kan er mogelijk een beroep gedaan worden op de gemeente voor een bijzondere bijstand of in sommige situaties kan de uitvaart verzorgd worden door de gemeente. Wij adviseren u hier geheel vrijblijvend in.

Wilt u vooraf advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een persoonlijk en respectvolle uitvaart hoeft geen duizenden euro’s te kosten.

Sociale Uitvaartzorg kan u bijstaan in de keuze en vorm van de uitvaart, denken mee en adviseren.